VÄLKOMMEN!
Jag heter CAMILLA ALVÉN och det här är en fortsättning på min första blogg, Camillas foto.

Numera använder jag bloggen som en form av dagbok, här ryms vardag, resor och odling. Jag fotograferar med en Canon 5D Mark II och ibland med en iPhone 8.

Alla bilder är fotograferade av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Är du intresserad av att använda eller köpa en bild är du välkommen att höra av dig (camilla.alven@gmail.com).



söndag 27 mars 2016







Långfredagen spenderade vi på Österlen med att titta på konst. Vi började med ÖSKG´s samlingsutställning i Baskemölla, efteråt körde vi ner till hamnen och tittade på båtar och åt vår medhavda matsäck. Vi gjorde upp en plan över vilka konstnärer vi ville besöka och körde först till Östra Tommarp och Agneta Freccero, där blev vi blixtförälskade i ljuset i hennes målningar. Sedan for vi vidare till Bollerup och tittade på Páll Sólnes färgsprakande "landskaps"-bilder och därefter vidare till Löderup och Adrian Johansson. Vid detta laget började vi bli kaffesugna och eftersom vi var ganska nära Kafferosteriet svängde vi inom på en kopp kaffe och en kaka. Nästa stopp blev utanför Rörum där vi tittade på Pernilla Persson Jahangiris målningar, på väg till Kivik körde vi inom Fabriken  som hade en stor samlingsutställning. Framme i Kivik tittade vi på Bo Hulténs tavlor och sedan åkte vi vidare till Vitemölla och Ia Karlsson och Hasse Karlsson. Vid detta laget började vi bli ganska trötta men bestämde oss för att även köra till Maglehem, där besökte vi grafikern Gunilla Widholm som vi också köpte ett tryck av och Håkan Berg, innan vi vände om och körde hemåt igen. Det blev en lång och intressant konstrunda som gav otroligt mycket inspiration...

Inga kommentarer: